Wat vraag je een Medium?

Deze video is een onderdeel van mijn Mini video serie waarin ik diverse vragen behandel die ik krijg. Deze vragen komen uit mijn Medium School en vanuit de praktijk.
Wat vraag je nu precies?

Wat vraag je nu precies aan een Medium of Psychic Medium of andere Spirituele hulpverlener? Hier zijn de meningen soms wat over verdeeld en ook iedere spirituele hulpverlener heeft weer een andere specialisatie. Wel belangrijk is te weten dat we HULPverleners zijn en je dus verder helpen op jouw levenspad. Nooit mag je met een slecht of rotgevoel bij een reading vandaan komen. Met een gevoel dat je het nu helemaal niet meer weet. De spirituele en ongeziene wereld bestaat uit liefde en zij zijn er om ons te helpen bij lastige stukken in ons leven, niet om ons verder naar beneden te halen.


Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden tot het krijgen van een reading en het hebben van gaves.

Wil je graag meer weten over spirituele gaves, misschien is mijn blog; Ben jij een Psychic? misschien wel iets voor jou. Een andere blog die je misschien interessant vind is Ben jij een Medium?

Klik op onderstaande video om naar mijn Mini video serie te gaan.

Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS.Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.KLIK HIER

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..