Wat te doen op Spiritueel gebied deze zomer?

Mijn tips en trics zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen!


Door de C-crisis (Ik ga het woord niet meer noemen) zijn er het afgelopen half jaar enorm veel cursussen, trainingen, workshops en beurzen niet doorgegaan helaas. Maar goed nieuws! Want langzaam aan begint het leven weer op te starten!

Speciaal voor jou heb ik daarom een aantal ontzettend gave evenementen, workshops en ander leuks op Spiritueel gebied verzamelt zodat jij je niet hoeft te vervelen en je je optimaal kunt ontwikkelen! Genoeg keuze!


Let op! Onderstaande tips zijn geheel onafhankelijk en zijn activiteiten die ik zelf heb gedaan of initiatieven die me echt te gek lijken! Geen sponsoring dus ;-) De tips zijn overigens in willekeurige volgorde gepost!
Transformation Community

Start: 29 juni

Duur: 4 weken lang

Nicole Vreeswijk is een Healing Medium en start 29 juni weer een nieuwe Transformation Community. Je bent hier 4 weken lang lid en ontvangt groepshealings, persoonlijke coaching evenals healing en enorm veel tips en tips. Tevens wordt je lid van de Community waardoor je ook contact legt met andere deelnemers voor een optimale groei! Echt een aanrader!

Ga hier direct naar site!

Kickstart jouw Intuïtie

Start: 1 augustus

Duur: 8 weken lang


Dit is mijn eigen Instagram training waarbij we 8 weken lang gaan werken aan jouw Intuïtie! De training zit boordevol info, meditaties, webinars en nog veel meer! Je hoeft je deze zomer echt niet te vervelen en kunt optimaal werken aan jouw groei!


Ga hier direct naar site!


Happinez mini meditatie training

Start: Wanneer jij wil

Duur: 12 mini lessen

Deze Happinez mini-training leert je in 12 korte lessen alles over de essentie van mediteren. Zo wordt meditatie een deel van je leven, leer je jezelf beter kennen en krijg je meer rust in je hoofd. Je kunt de mini-training op je eigen tempo volgen. Omdat we iedereen wat meer houvast, balans en rust gunnen.


Ga hier direct naar site!


Spirit for all

Start: Wanneer jij wil

Duur: onbeperkt


Janine nodigt je hierbij uit om deel te nemen aan haar community, waar je healings, meditaties en inspiratie van haar ontvangt en dit geheel gratis!


Binnenkort start zij haar online programma dus houd haar pagina goed in de gaten!


Ga hier direct naar site!


Meditaties in kleine groepjes met Eva Staal

Start: September

Duur: 4 weken lang op locatie in Warmond


Eva Staal in een begenadigd Medium, Healing Medium en Natuurgeneeskundig Therapeut met enorm veel kennis in huis. Regelmatig start zijn meditatieklassen met maximaal 4/5 personen. Ik heb hier zelf meerdere malen aan deel genomen en ik kan niet anders zeggen dan dat het enorm bijzonder is. Na een meditatiesessie kom je er als nieuw weer uit maar leer je ook enorm veel over jezelf evenals contact leggen met de spirituele wereld! Echt een aanrader. Mail Eva voor meer info en plaats!


Ga hier direct naar site!

IV-Creations by Ingrid Veldman

Start: Let op datums deze zomer

Duur: verschillend


Ingrid is een echte kunstenares gemixt met het mediumschap. Zij maakt handgemaakte pendels speciaal afgestemd op elk persoon en organiseert regelmatig enorm gave en bijzondere online workshops waarin ze je echt uitdaagt je spirituele talent te vermengen met je creativiteit. Momenteel geeft zij een 7 weken durende inspiratie cursus. Houd haar pagina dus goed in de gaten of stuur haar een bericht voor meer info over haar volgende (online) workshop. Uiteraard kun je een handgemaakte persoonlijke pendel altijd aanvragen!


Ga hier direct naar site!


Medium Claire Wisdom by Jorine Taal

Reiki inwijdingen, inca workshops, zielstekeningen en nog veel meer

Start: diverse data

Duur: verschillend per training


Ik ben echt een fan van Jorine! Ik heb zelf mijn Reiki inwijdingen bij haar gehad, evenals zielstekeningen en verschillende workshops. Zij stond aan de start van mijn eigen mediumschap en haar energie is zo enorm fijn! Ik kan je echt aanraden wanneer je je reiki wil gaan behalen of geïnteresseerd bent in verschillende spirituele workshops haar pagina zeker te gaan bezoeken! Ze is onlangs een instagram pagina gestart waar je haar tekeningen kunt bewonderen! Echt een aanrader!


Ga hier direct naar site!Yoga by Delightyoga.com

Start: Wanneer jij wil Online

Duur: Gehele jaar door

Deze Online Yoga lessen zijn echt een aanrader! Ik ben zelf lid en je kunt met jouw lidmaatschap elke dag kiezen uit wel 10 tot 15 verschillende lessen die live gegeven worden door Yoga instructeurs van over de gehele wereld. Voor beginners als gevorderden. Je kunt de lessen ook tot 7 dagen terugbekijken wanneer je ze niet live kunt volgen. Echt een aanrader om je deze zomer helemaal fit en ontspannen te voelen!

Ga hier direct naar site!

MediumsLive op facebook

Start: Het gehele jaar door

En dan hebben we natuurlijk nog onze MediumsLive Community waar je het gehele jaar door demo's, kaarten en healings kunt vinden van verschillende Mediums, healers en coaches.

Wat is begonnen als een meditatiegroep tijdens Corona is uitgegroeid tot een heuse community die al richting 1000 leden gaat! Kijk voor meer info hieronder.


Ga hier direct naar site!


Ik zal het internet goed voor je in de gaten houden en binnenkort nog een update geven met leuke bijzondere evenementen deze zomer zodat wij ons niet hoeven te vervelen! Voor nu alvast een heel mooie, inspirerende en vooral liefdevolle zomer gewenst!Mijn naam is Jessy Groenewoud, ik ben een psychic medium, toegepast psycholoog, en run mijn eigen online intuïtieve opleiding. Wil je eens kijken of wij een match zijn? Klik dan op onderstaande link en ik stuur je door naar een van mijn pagina's...

Klik hier
0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..