Wat is het verschil tussen een Psychic en een Medium?

Deze video is een onderdeel van mijn Mini video serie waarin ik diverse vragen behandel die ik krijg. Deze vragen komen uit mijn Medium School en vanuit de praktijk.Wat is het verschil tussen een Psychic en een Medium?

Wat is nu het verschil tussen een Psychic en een Medium? In deze video die onderdeel is van een mini video serie leg ik je het verschil uit tussen beiden.


Vaak is er enige onduidelijkheid over beiden, vooral omdat er zoveel soorten readings zijn. Maar dat is juist ook het enorm leuke eraan! Je kunt er je eigen creatieve draai aangeven.

Hieronder vind je de video waarin ik je wat meer vertel over het verschil tussen beiden. Wil je graag meer weten over spirituele gaves, misschien is mijn blog; Ben jij een Psychic? misschien wel iets voor jou. Een andere blog die je misschien interessant vind is Ben jij een Medium? Klik op onderstaande video om naar mijn Mini video serie te gaan.


Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS.


Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..