Waarom jouw intuïtie/psychic talent geblokt zou kunnen zijn...

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Onze intuïtie probeerde ons iets te vertellen, maar daar hadden we dus helemaal geen zin in. Je hebt net die sollicitatie gehad voor die baan die zo perfect leek, maar ergens had je dat knagende stemmetje dat je het niet moest doen. Of je had een hartstikke leuke date maar ergens voelde je dat dit misschien niet helemaal was wat het leek...


Zie jouw intuïtie als een spier. Hoe minder je deze gebruikt, hoe minder sterk deze spier wordt. Wanneer je naar de sportschool gaat en regelmatig oefent met opdrukken zul je snel merken dat je steeds vaker en sneller tot de 10, 20 of 30 keer opdrukken komt. Zo is het ook met jouw intuïtie ofwel je psychic talent.


Je weet niet hoe het eruit ziet, voelt of klink...

Intuïtie of psychic talent is niet zoals het eruit ziet in films of series op tv. Het wordt daar uitvergroot, omdat wij het als kijker natuurlijk wel duidelijk moeten zien. Ook wanneer een medium erover verteld wordt het vaak heel duidelijk verteld of uitgebeeld maar de waarheid is dat het veel subtieler binnenkomt. Bijna als een windzucht. Intuïtie is emotieloos en je voelt het vaak als een klein duwtje in de maag. Hierdoor kun je het, wanneer je dit gevoel niet herkent of niet opmerken, of het verwarren met een stukje angst bijvoorbeeld.


Je spreekt geen esoterische 'taal'...

Een esoterische taal is de taal van het mediumschap, de tarot, pendel of bijvoorbeeld astrologie. Wanneer je je hiermee bezig houd en deze ' taal' verder ontwikkeld, zul je merken dat je je intuïtie steeds beter zult kunnen volgen, horen en begrijpen. De tarot kan je helpen bij het zoeken naar extra bewijzen maar ook leer je om de tekenen in het dagelijkse leven beter te begrijpen.


Je zult leren dat je dromen beter kunt ontrafelen maar ook in je dagelijkse leven wordt het gemakkelijker om de juiste route te volgen en naar dat innerlijke kompas te blijven luisteren. Je zet jezelf op een positieve manier ' aan' zeg maar. Lijkt het jou leuk om eens te kijken of je je wil ontwikkelen op intuïtief gebied? Klik dan eens op onderstaande link, om te zien of wij een match zijn!


Je bent op de een of andere manier 'disconnected'...

Jouw psychic talent moet daadwerkelijk ook wat voelen om dit terug te kunnen koppelen naar jou. Wanneer je hart niet in verbinding staat met je hoofd, je rent maar door zonder goed voor jezelf te zorgen of naar jezelf te luisteren, krijgt die intuïtie, dat psychic talent geen kans om hier tussendoor te komen en je ook daadwerkelijk te bereiken. Er zit dan een flinke kink in je kabel waardoor de energie stopt.


We kennen het allemaal, een druk gezinsleven, een drukke baan en je bent gewoon moe. Maar je moet ook daadwerkelijk in de wereld LEVEN, om de wereld ook te kunnen ZIEN..


Belangrijk is het dus om echt voor jezelf te gaan zorgen. Zorg ervoor dat je minstens een keer per maand iets gaat doen wat je echt leuk vind, wat je energie geeft, wat dat innerlijke vlammetje weer doet opleven.


Neem vooral ook je rust. Zorg ervoor dat je minstens een ochtend per week voor jezelf hebt. Alleen leren zijn is zo belangrijk om ook echt naar jezelf te kunnen luisteren. Dit is een proces van stil zijn en leren horen.Wil jij deze zomer, op je eigen tempo jouw intuïtie ook echt een kickstart geven? Kijk dan eens op de afbeelding of mijn nieuwste Instagram training iets voor jou is! Een hele zomer vol cadeautjes aan jezelf!
Mijn naam is Jessy Groenewoud, ik ben een psychic medium, toegepast psycholoog, en run mijn eigen online intuïtieve opleiding. Wil je eens kijken of wij een match zijn? Klik dan op onderstaande link en ik stuur je door naar een van mijn pagina's...

Klik hier


0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..