Spirituele cirkel

Waarom dit zo fijn en belangrijk is voor jouw ontwikkeling..Toen ik voor het eerst over een Spirituele cirkel hoorde moest ik toch vooral even gniffelen. Mijn nuchtere zelf vroeg zich af waarom dit nu toch nodig was? Ik wilde gewoon dolgraag als medium aan de slag, kon al een aardig contact met de ongeziene wereld leggen en was daar al enorm blij mee.


Tot ik deelnam aan een cirkel. Ik heb inmiddels een vaste cirkel waar ik me bij heb aangesloten, organiseer mijn eigen vrijdagavond cirkel online (ja, dit werkt net zo sterk en kan dus ook) en heb meerdere losse cirkels bijgewoond en ik kan je zeggen het maakt een wereld van verschil.


Een cirkel is niet enkel voor Mediums, healers of andere spiritueel werkers. Ook voor mensen die zich zo graag willen verbinden met de ongeziene wereld kunnen meedoen aan een cirkel en zo merken dat die verbinding voelen met de anderen in de cirkel en het contact leggen met de andere kant, niet enkel is weggelegd voor een geselecteerd groepje met een 'gave'.


Wil je ook graag deelnemen aan een cirkel? Ik organiseer op vrijdag een cirkel die geheel gratis is en vrij toegankelijk voor iedereen die graag wil deelnemen. Klik op onderstaande afbeelding om je aan te melden voor onze online Facebook community. Hier zul je ook diverse demonstraties mediumschap vinden, live meditaties, healings en nog veel meer.


De tijden zijn aan het veranderen, de sluiers worden dunner

Je hoort het vast vaker, ziet het op internet verschijnen in verschillende berichten maar het is echt waar. De tijden zijn aan het veranderen. We leven momenteel in een roerige tijd, waarin de energie alle kanten opschiet maar ook een tijd waarin steeds meer mensen open staan voor een contact met de Spirituele wereld en dit wordt vanuit hun kant weer gemakkelijker gemaakt omdat zij er met man en macht aan werken om de sluier wat meer op te lichten en er ook voor te zorgen dat er meer contact gemaakt kan worden. Bewijs dat we niet los zijn van 'daar waar we vandaan komen' is zo enorm fijn en geeft steeds meer van ons minder angst voor de dood, minder angst om echt te leven vanuit ons hart, onze dromen te gaan volgen en laat steeds meer liefde stromen.


Maar ook wanneer je als Spiritueel werker in het veld werkt is een cirkel echt een must. De verbinding maken met de spirituele wereld vereist veel discipline en dit moet je blijven trainen, oefenen en nog eens oefenen. Hoe vaker je in de Energie kunt zitten, hoe beter je dit kunt opwekken en hoe langer je in je readings het contact kunt vasthouden (maar hierover in een andere blog meer).


Voor wie is een cirkel?

  • Voor iedereen die verbinding zoekt met gelijkgestemden

  • Voor iedereen die het contact met de ongeziene wereld wil voelen

  • Voor iedereen die zijn of haar gids(en) wil leren kennen

  • Voor iedereen die lekkerder in zijn vel wil komen zitten


Wat zijn dan de voordelen van een cirkel voor jou?

  • Je voelt dat tijd en ruimte niet bestaan en dat je de energie van de groep echt kunt voelen.

  • De energie van de groep laadt je op, je slaapt beter, voelt je beter.

  • Je voelt dat er meer is dan alleen deze materiële wereld. Er is meer dan alleen wat we zien. Hierdoor voel je je minder alleen, kun je problemen van alledag meer relatieveren maar ook angsten zullen verminderen.

  • Je contacten met de Spirituele wereld zullen versterken waardoor je readings beter en stabieler zullen worden. Je leert steeds beter de energie aan te voelen en kunt langer je contacten vasthouden en de verbindingen met de ongeziene wereld zullen versterken.

  • Je voelt de liefde vanuit de spirituele wereld en weet dat alles goed is.

  • Iedereen kan boodschappen ontvangen vanuit de ongeziene wereld. Een cirkel is een uitstekende poort om dit te bewerkstelligen, ook voor niet spiritueel werkers.


Je zult de energie van de cirkel echt voelen en dit is zo'n bijzondere ervaring. Je voelt dat tijd en ruimte niet bestaan en dat je, ook al zit je met elkaar verdeelt over heel Europa, met je intenties tocht echt bij elkaar bent en een geweldige energie opbouwt.


Je zult merken dat hoe vaker je aan een cirkel deelneemt hoe sterker de energie wordt voor jou. Hoe makkelijker je de verbinding met de ongeziene wereld kunt voelen en maken en hoe duidelijker de boodschappen worden.Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les op mijn online Intuïtieve opleiding. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? klik dan op onderstaande link.

KLIK HIER


0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..