Meditatie zelfliefde

Vaak missen we een stukje zelfliefde. We gaan maar door en door, zonder echt bij onszelf stil te staan. We hebben in onze jeugd geleerd dat van jezelf houden egoistisch is, dat je vooral voor anderen klaar moet staan en hard moet werken om het te maken in deze wereld, om een goed mens te zijn.

Maar wat nu als ik je vertel dat juist die mentaliteit ervoor zorgt dat je moe raakt, opgebrand en juist minder voor anderen klaar kunt staan, minder hard kunt werken, minder lief kunt hebben en ook minder gelukkig zult zijn.


Om deze reden heb ik deze meditatie voor je gemaakt. Even een momentje voor jezelf, waarin je je beseft wat je waard bent. Tijdens deze reis neem ik je mee op een reis naar zelfliefde.

To play this video, view this post from your live site


Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS.Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..