Meditatie vergeving

We hebben in ons leven allemaal te maken met onrecht. Iemand doet ons pijn, doet ons onrecht aan. Die boosheid, woede en frustratie die je daaraan overhoud hebben vooral jou en niet de persoon waar het om gaat.Het loslaten van deze emoties kan een hele klus zijn, soms wil je het onbewust ook niet loslaten, omdat het voelt dat je dan diegene die jou dit onrecht heeft aangedaan zomaar laat gaan. Maar het tegendeel is eigenlijk waar. Je laat namelijk jezelf gaan en bij het loslaten heb je weer de kans om te gaan genieten van jouw leven.Mediteren en het Spirituele

Ook is voor jouw Mediumschap mediteren zo belangrijk. Je kunt zo naar jezelf leren luisteren, contact leggen met de spirituele wereld, en leren de boodschappen te ontvangen.

Om deze reden heb ik voor jou de volgende meditatie klaarstaan. Ga rustig zitten of liggen op een plaats waar je niet gestoord kunt worden en geniet van de volgende meditatie waarbij ik je meeneem op een reis om te vergeven. Dit kan een situatie zijn of een persoon, of misschien wel meerdere personen, maar het doel is om zelf weer vrij te worden en te gaan genieten van jouw leven.Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS. Ook ben ik een mini-video serie gestart waar ik diverse vragen beantwoord die ik in mijn praktijk en Mediumopleiding tegenkom. Kijk op mijn YouTube-kanaal voor mijn mini-serie.
Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..