Meditatie 'ontmoeting met jouw oudere zelf'

Leef jij jouw leven voluit? Voel je liefde, geluk of leef je in angst?


Vaak is het dat we niet voluit leven. We gaan niet op die droomreis omdat we bang zijn ons geld te verliezen. We veranderen niet van baan, want stel nu dat we werkeloos eindigen. Onze kinderen praten tegen ons maar wij zijn afgeleid door de tv, telefoon of werk en huishouden.


Maar wat nu wanneer het morgen jouw laatste dag is? Kijk jij dan tevreden terug? Of heb je spijt van de dingen die je hebt gemist? Tijdens deze begeleide meditatie neem ik je mee op reis, op reis naar jouw oudere ik en kijken we samen terug.

Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS.

Ook ben ik een mini-video serie gestart waar ik diverse vragen beantwoord die ik in mijn praktijk en Mediumopleiding tegenkom. Kijk op mijn YouTube-kanaal voor mijn mini-serie.


Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.

KLIK HIER

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..