Meditatie ontmoeting met jouw gids

Bijgewerkt: 2 okt 2019

We hebben allemaal een of meerdere gidsen. Vaak krijg ik de vraag; wie is mijn gids? Is het iemand die ik ken en liefheb of is het juist een onbekend iemand uit bijvoorbeeld een vorig leven.Vaak kan ik hier wel antwoord op geven maar is bewijs geven soms lastig tenzij je zelf al een ontmoeting met jouw gids hebt gehad. Stel je komt erachter dat jouw gids een Indianen vrouw is die je uit een eerder leven kent en die je nu al meerdere levens begeleid op jouw pad. Je ziet haar en kunt contact met haar leggen, je kunt zelfs een gesprek beginnen en je vragen stellen en advies ontvangen. Wanneer je dan bij mij, of een van mijn collega's komt en er word gesproken over deze indianenvrouw dan heb jij jouw bewijs.


Mediteren en het Spirituele

Ook is voor jouw Mediumschap mediteren zo belangrijk. Je kunt zo naar jezelf leren luisteren, contact leggen met de spirituele wereld, en leren de boodschappen te ontvangen.


Om deze reden heb ik voor jou de volgende meditatie klaarstaan. Ga rustig zitten of liggen op een plaats waar je niet gestoord kunt worden en geniet van de volgende meditatie waarbij je een of misschien wel meerdere van jouw gidsen kunt gaan ontmoeten.Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS.


Ook ben ik een mini-video serie gestart waar ik diverse vragen beantwoord die ik in mijn praktijk en Mediumopleiding tegenkom. Kijk op mijn YouTube-kanaal voor mijn mini-serie.Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER


0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..