Meditatie 'jouw innerlijke kind'


We zijn allemaal kind geweest. Sommigen van ons hebben een lastige jeugd gehad met veel obstakels, anderen hebben het fijner gehad, met veel licht en liefde.


Ongeacht van jouw verleden hebben we allemaal stukjes die we mogen helen. Tijdens deze meditatie neem ik je mee op reis, op zoek naar jouw innerlijke kind. We gaan stukjes hierin helen, jezelf liefde geven waardoor je ook in het leven een stukje van jezelf opschoont.

Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS.Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..