Hoe vind je een Medium die bij jou past?

Bijgewerkt: mei 13

Of paragnost, psychic of healer natuurlijk :-)Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om voor levenszaken bij een Medium langs te gaan. Dit kan zijn omdat je een probleem hebt op je werk bijvoorbeeld waar je niet uit komt, verdriet voelt om een liefde die is stuk gelopen, een overleden geliefde mist, of gewoon, omdat het je eens enorm leuk en interessant lijkt. Waar we in vroegere tijden gingen biechten bij een priester, maken we nu een afspraak met een Medium, gaan we naar een chat of bellijn of bezoeken we een beurs. Een supergoede en leuke ontwikkeling natuurlijk, en vooral lekker laagdrempelig. Maar hoe weet je nu of een Medium bij jou past, en of dit Medium zijn of haar werk wel goed doet?


Je legt toch je hele ziel en zaligheid bij zo'n persoon neer, logisch dus ook dat een medium ook schade aan kan richten, wanneer je daar kwetsbaar zit te zijn, tranen en snottebellen over je wangen lopen omdat je het even niet meer weet, of het medium in kwestie zegt contact te hebben met je allerliefste lievelingsoma die over is gegaan. Juist dan heb je echt iemand nodig die je helpt, en niet iemand die maar wat uitkraamt, of erger nog, die je probleem alleen maar groter maakt.


Helaas is het zo, zoals bij eigenlijk elk hulp gebied, dat er goede en minder goede mensen aan het werk zijn. Het maakt dan niet uit of je bij een psycholoog, huisarts of medium terecht komt. Maar gelukkig zijn er ook veel fantastische hulpverleners, maar hoe vind je die nu?


Is dit een goed medium?

Ik wil je graag helpen in het geven van een aantal tips om een spiritueel werker te vinden die echt bij jou past, zodat je een te gekke ervaring krijgt (liefst met kippevel en al) die je verdiend.


1. Google. Wat zou ik zonder google moeten? Ik google tegenwoordig alles en iedereen. Google de naam van het medium, en wanneer dit een of ander duister figuur met een enorm eng bende verleden blijkt te zijn, dan komt dit vaak in google wel naar boven. I love google, ik kan het niet vaak genoeg herhalen :-)


2. Check recensies! Kijk op facebook en bijvoorbeeld google (daar is hij weer) voor recensies. Het mooiste is natuurlijk wanneer een medium veel recensies heeft, en niet alleen van een moeder of buurman ;-)


2. Mond op mond. Vraag in je omgeving naar mediums die die persoon goed vond. Dit is altijd wel een beetje tricky, want nogmaals, degene die jij leuk vind, kan een ander stom vinden en vice versa. Maar een aantal van de beste mediums die ik ken, doen het er tussendoor bij, of zijn bijvoorbeeld nog van de oude stempel, en zij zitten niet op beurzen, hebben geen website en maken geen reclame (wat niet wil zeggen dat mediums met een website niet goed zijn uiteraard hihi)


3. Bezoek eens een beurs. Dit is echt een uitgelezen locatie om veel mediums, paragnosten, psychics en healers bij elkaar te zien. Zo kun je met meerdere mediums een korte kennismakingsreading plannen, en kijken wie wat voor jou is. Wees voorzichtig met het welbekende Mediumhoppen ;-) vaak het eerste en tweede Medium dat je bezoekt passen goed bij je, en zijn echt leuk. Daarna wil je de buzz behouden en ga je bij Mediums zitten die qua energie misschien wat minder bij je passen.

4. Intuitie! De allerbelangrijkste, voel of je iemand iets vind. Kijk naar een foto, check de website, noem maar op en voel even of het goed voelt. Volg die persoon op facebook, en voelt die persoon goed. Nogmaals, dit is zo persoonlijk, wat voor de een goed voelt, hoeft voor de ander niet goed te voelen.


5. Vraag het een Medium! Vraag eens rond, vaak kennen Mediums weer veel andere Mediums in het wereldje. Regelmatig heb ik vaste klanten, die het ook eens leuk vinden om ergens anders te kijken. Ik kan je dit alleen maar aanraden! Het is leuk, vernieuwend en wie weet leer je er nog meer van en heeft het andere Medium weer een andere kijk op zaken. Ik verwijs ze dan altijd door naar een paar te gekke collega's waar ze naar kunnen kijken, en zien of een van hen bij ze past.


6. Kijk eens naar een bel of chatlijn. Heb je nog nooit contact gehad met een Medium, dan kan ik me voorstellen dat het echt wel heel spannend is. Kijk dan eens naar een bel of chatlijn. Zelf ben ik werkzaam op Mediumchat en kun je hier al voor 15 minuten een reading plannen. Zo zit je lekker veilig thuis, en kun je eens kijken wie wat voor je is. Het imago van bel en chatlijnen is niet altijd top, maar ik kan je verzekeren dat er echt topmediums op zitten die echt hart en passie voor hun vak hebben. Bij een aantal goede lijnen wordt er streng geselecteerd.


Mijn allerbelangrijkste tip!

De allerbelangijkste tip die ik je kan meegeven is; ga niet te vaak! Er veranderd maar zoveel in een bepaalde tijd, dus wanneer je te vaak contact zoekt met een Medium, zal deze je geen nieuwe dingen kunnen vertellen. Zonde van je geld en tijd dus eigenlijk. Ook is het zo dat een Medium een richtingaanwijzer voor je moet zijn, een tool, een hulpmiddel, en dat je niet afhankelijk wordt van deze persoon. Natuurlijk kan het zo zijn dat je in moeilijke tijden wat vaker de hulp van een betreffend Medium inschakeld, maar blijf ook bij jezelf!


Dit zijn een aantal van mijn tips voor jou. Ik hoop dat je hier wat aan zult hebben, bij jouw zoektocht naar een medium dat goed bij je past. Heb je zelf nog tips voor anderen? Laat ze dan hieronder achter.


Volg hier ook mijn blog: Wanneer is iemand een goede Spirituele hulpverlener?Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Intuïtieve opleiding. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..