Hoe verhoog je jouw (spirituele) Trilling

Bijgewerkt: 2 sep 2019


Je hoort het vaak in het Spirituele wereldje. Ik verhoogde mijn trilling en werd Medium, verhoog je trilling en je zult je veel meer zen voelen, verhoog je trilling en kom lekker in je vel te zitten. Dat willen we toch eigenlijk allemaal wel, maar hoe doe je dat dan precies, die trilling verhogen?


Alles om ons heen bestaat uit trilling. De bank waarop je zit heeft een hele dichte trilling, waardoor je erop kunt zitten en er niet doorheen valt. Lucht is veel lichter en minder dicht waardoor je het niet kunt vastpakken. Veel mensen die een keer een OBE (Out of Body Experience) hebben meegemaakt (waarbij je dus tijdens een droom, of in de fase ervoor of erna uit je lichaam gaat) spreken ook over het zien van deze trilling. Ineens zien ze dat de stoel of het bed waarin hun lichaam ligt, uit trillingen bestaan.


Zo is het dus ook met ons mensen. Wanneer je helemaal niet lekker in je vel zit, tril je wat zwaarder. Zit je lekker in je vel dan tril je een stuk lichter. Veel hooggevoelige mensen voelen deze trillingen dan ook feilloos aan bij een medemens. We kunnen zelfs besmet worden met andermans trilling. Daarom vinden we het ook zo fijn om bij blije, optimistische mensen te zijn, en bij het geven van een Psychic reading (dus geen contact met overledenen, maar een reading op de energie van de cliënt) log je dus eigenlijk in op de trilling van jouw client.


Nu zul je vast denken dat sommige mensen nu eenmaal geboren optimisten zijn, maar helaas is het zo dat we allemaal ons pad te bewandelen hebben en we maken allemaal mooie, maar ook heel vervelende dingen mee. Ook de positieve mensen zullen wel eens onderuit gaan en zich enorm laag en rot voelen. Hoe de positieve mensen hiermee omgaan, is een verschil. Positieve mensen, mensen met een hogere trilling, hebben manieren ontdekt om die trilling dus weer sneller omhoog te krijgen.


Het is natuurlijk gemakkelijk om nu te zeggen, ik ga ook gewoon een positieve blik op het leven krijgen, maar dit ook voor elkaar krijgen wanneer je veel hebt meegemaakt is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Toch heb ik hier een aantal manieren voor je verzameld om ook jouw spirituele trilling omhoog te krijgen, en dus een stap in de richting van een positiever leven te krijgen.


Let op je gedachten

Heb je wel eens gehad dat je eigenlijk best lekker in de flow zit, je voelt je positief en lekker en ineens komt daar een negatieve gedachte naar boven gekropen? Dit is geen toeval, en het gebeurd bij iedereen. Negativiteit heeft de gave om een geweldig leuke dag, in een gedachte om te draaien naar een negatieve dag. Aan jou nu de taak om op te letten wat je aan het denken bent. Schrijf het desnoods op en word je bewust van de gedachte die negatief is. Probeer het daarna weg te gooien als niet belangrijk.


Wees actief

Je zult nooit een blije bank hanger ontmoeten (en dan heb ik het hier niet over een heerlijke zondag Netflix Marathon maar het eeuwige bankhangen, je begrijpt me wel) Dit is omdat bij een gebrek aan beweging, je energie geen kans heeft om te stromen, en dus kan je lichaam niet goed in die trilling komen. Een dag of 2 om bij te komen is heerlijk, maar wanneer je dit te vaak doet, zal je trilling lager en lager worden, en dus ook je humeur, en positiviteit. Ga dus lekker naar buiten, vooral de natuur doet je goed, wandel, beweeg en zet dat lichaam en die trilling aan.


Begin je dag goed

Hoe je je dag begint kan van groot belang zijn voor de rest van je dag. Wanneer je 4x op snooze drukt, en met een sterke bak koffie lam voor de tv gaat zitten, kun je niet verwachten dat je lichaam gaat bruisen van de energie. Probeer direct je bed uit te gaan na het alarm (het liefste elke dag dezelfde tijd) neem een frisse douche, en start met een korte wandeling voor je je koffie drinkt. Je zult zien dat die trilling echt omhoog schiet en je hier de komende 24 uur veel profijt van zult hebben.


Mediteer

Jaja, ik hoor je hier al denken, daar is ze weer met haar mediteren. Maar echt, het helpt gewoon. Ook al doe je het maar 5 minuten, 5 minuten mediteren is altijd beter dan helemaal niet mediteren. Wanneer ik te lang niet mediteer (en geloof me, het gebeurt me met enige regelmaat) merk ik dat ik warriger en vermoeider word. Mijn trilling gaat dus eigenlijk omlaag.


Mediteren verlicht stress, en het is bewezen dat mensen die regelmatig mediteren, ook rustiger, kalmer en gelukkiger zijn.


Wees dankbaar

Het is zo gemakkelijk om te denken aan de dingen die je niet hebt, maar wees eens dankbaar voor de zaken die je wel hebt. Wanneer je je hier bewust van wordt, zul je merken dat je automatisch blijer word en dus die trilling verhoogt. Bedank voor die lekkere maaltijd, je kids, je warme bed, de dingen die gezond zijn aan je lijf.


Muziek

Wanneer je even niet lekker in je vel zit, en dus in de lagere trillingen hangt, zet dan een lekkere knaller op. Ga staan, en ga zo gek dansen als je kunt. Laat je gewoon heerlijk gaan, en je zult voelen dat die energie weer begint te stromen. Je verhoogt je trilling, en zult je echt positiever voelen.


Dit zijn een aantal manieren om jouw trilling te verhogen en dus positiever in het leven te staan. Wanneer jouw trilling hoger is zul je je lekkerder voelen, fijner, maar ook als medium en/of psychic zul je beter kunnen ontvangen en beter kunnen afstemmen op jouw reading. Een win win situatie. Dus knal aan die muziek en ga heerlijk los!Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn site


KLIK HIER


0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..