Hoe start jij je eigen Spirituele business?

6 stappen die jou hierbij helpen!


Laat ik beginnen met je vertellen hoe het is om een Spirituele business te hebben. Het is MOGELIJK, ja het KOST je een hoop werk, en je zult het TE GEK vinden, wanneer het je ROEPING is.


Laten we eens beginnen met te kijken naar het worden van een Spirituele Business eigenaar.

Ik stond precies waar jij nu staat zo'n 6 jaar geleden. Ik was enorm intuïtief, had een passie om mensen te helpen en vond elke baan die ik deed uiteindelijk (of soms al heel snel) niet leuk. Mijn spirituele gedeelte miste enorm de diepgang en ik kon maar niet aarden in de 'normale' niet spirituele wereld. Ik voelde me vaak op een eilandje zitten, alsof ik de enige was die zich spiritueel wilde ontwikkelen. Ik snapte maar niet waarom ik was zoals ik was. Waarom kon ik niet gewoon zijn zoals anderen?


Waarom ik niet in de ' normale' pas kon meelopen? Waarom ik niet zoals anderen kon zijn? Omdat ik niet bestemd was voor een leven zonder spiritualiteit. Mijn spiritualiteit borrelde steeds meer op en ik kon en wilde het niet meer verstoppen voor anderen. Ik kon mijn intuïtieve en emotionele kant niet meer verstoppen. Ik kon niet meer met mensen omgaan die dit (heel belangrijke) deel van mij niet konden accepteren. Ik kon niet meer in een baan werken waarbij ik niet mocht zeggen wat ik eigenlijk voelde. Ik moest uitbreken! Ik wilde vrij zijn om te zijn wie ik nu eenmaal ben! Maar hoe zet je die eerste stap?


Het Begin

Toen ik langzaam aan besloot me echt meer spiritueel te ontwikkelen, was het zoeken naar een spelt in een hooiberg. Want hoe kon ik me goed ontwikkelen? Hoe wist ik wat mijn gaven waren en als ik ze al had, hoe leerde ik ze te gebruiken? Ik ging naar beurzen, waar ik keer op keer van toekomstige collega's te horen kreeg dat ik zou gaan werken als Medium. Maar hoe dan? Ik geef je hieronder een aantal tips die voor mij zeker hielpen en die jou misschien ook wel van pas kunnen komen.


1. Krijg duidelijkheid

Zoek voor jezelf eerst uit wat jouw gave en talent is. Ik krijg in mijn Online Medium School vaak de vraag; wat is mijn gave? Vaak kan ik als antwoord geven; daar waar jouw interesse ligt. Vind jij Healing enorm interessant, dikke kans dat jij een healing medium bent, vind jij contact met overledenen enorm mooi, grote kans dat jij een Medium bent.


2. Volg workshops, cursussen of opleidingen

Je bent geboren met je gave, jouw talent. Toch is het belangrijk om trainingen te gaan volgen. Zo kun je je talent laten bloeien, groeien en bouw je aan je zelfvertrouwen. Je komt erachter waar je goed in bent, en wat je eventueel zou kunnen trainen.


Wanneer je een gave hebt, energie voelt of overledenen ziet, betekend dit niet automatisch dat je hier ook goed mee om kunt gaan. Het is zo enorm belangrijk te leren de boodschappen goed te ontvangen en te interpreteren, te weten wat je kunt zeggen en hoe je dit kunt zeggen en hoe je de boodschappen kunt ombuigen naar een boodschap waar jouw client op kan bouwen. Te vaak spreek ik mensen die bij iemand geweest zijn, die ze niet vooruit maar juist achteruit heeft geholpen. Dit willen wij ten allen tijden voorkomen!
3. Is het jouw roeping?

Wanneer je erachter bent wat jouw talenten zijn en je bent in de wereld van workshops, cursussen en/ of opleidingen gedoken, begin je er wel achter te komen of een spirituele business ook echt iets voor jou is. Er zijn echt tijden geweest waarop ik er volledig mee wilde stoppen omdat ik tegen nare mensen opliep (alle mediums zijn nep is een mooi voorbeeld van iemand die dit tegen mij zei, zonder ooit een reading te hebben ontvangen) of ik liep tegen mijn eigen weerstanden op, maar ik wist altijd met mijn hele hart; dit is mijn roeping... Dit is wat ik hoor te doen...


OP dit punt moet je het echt weten. Er is een verschil tussen hobbymatig bezig zijn met het spirituele (wat je enorm veel voldoening en plezier kan geven) of echt je eigen bedrijf hierin hebben. Je zult nu weten dat je er niet mee stopt omdat je even twijfelt aan jezelf, of omdat je in een proces van groei zit.


Het is nu eenmaal, naast het spirituele een bedrijf dat je bouwt zoals elk ander bedrijf. Het duurt nu eenmaal even voordat je een groep vaste klanten opbouwt. Soms wel 3 tot 5 jaar, al hebben wij tegenwoordig het internet achter ons staan, waardoor dit ook een stuk sneller kan!


Maar vraag jezelf op dit punt af; Is het echt mijn roeping? Je zult het echt voelen wanneer dit zo is, dat verzeker ik je...


4. Begin jezelf te laten zien

Deze tip geef ik altijd mee. Begin een Facebook pagina, waarin je wat gratis kaartjes weggeeft, kom hierop live, nodig mensen uit. Maar laat jezelf zien. Zo krijg je zelfvertrouwen dat je het echt wel kunt, krijg je feedback van mensen over je verbeterpunten en je goede punten, en bouw je alvast aan een toekomstige klantenkring. Ook kun je hierin alvast een stukje creativiteit kwijt. Bouw aan een ruggegraat voor je toekomstige bedrijf. Welke kleuren wil je voeren, hoe wil je jezelf laten zien en profileren, welke foto's krijgen meer likes en noem maar op. Dit word de basic van jouw toekomstige bedrijf.


5. Wat als je toch geen Psychic, of Psychic Medium bent?

Geloof me, die twijfels hebben we allemaal. Zeker in het begin vraag je je regelmatig af; heb ik het niet allemaal verzonnen? Daarom is punt 2 zo belangrijk! Hier leer je namelijk je gaven kennen en bouw je dus aan het zelfvertrouwen dat je het echt wel kunt en niet verzint. Ik heb ook echt vaak genoeg gedacht dat ik het toch niet kon. Maar nu, na zoveel jaren, zit het in mijn hele systeem in elke vezel van mijn lichaam en weet ik; ja ik ben een Psychic Medium!


6. Geniet van jouw pad

Het is een hele route om een spirituele bedrijfseigenaar te worden, het is een puzzeltocht naar jezelf en naar jouw levensdoel. Maar wat een mooie puzzeltocht, die vooral heel bijzonder en magisch is. Je zult ook merken dat wanneer je begint je op een heel ander punt staat dan wanneer je een jaar verder bent. Mijn bedrijf veranderd ook nog steeds regelmatig, net zoals de energie en mijn pad. Maar dat is juist het mooie ervan!


Ik had al die jaren geleden nooit verwacht dat ik anderen zou helpen met het onderwijzen van hun mediumschap, psychic talenten of bij healings. Ik heb mijn pad gevolgd en ben heel erg ' met de flow' meegegaan, waardoor ik ben beland op het punt waar ik nu sta. Maar ik weet zeker dat over 5 jaar ik wederom heel ergens anders zal staan.


De grootste voordelen

Voor mij is dit toch wel dat ik mijn eigen tijd mag indelen en elke dag mag doen wat ik het allerliefste doe, namelijk readings geven en mensen zoals ik helpen ook hun pad te gaan volgen dmv mijn Medium opleiding en community. Ik zou het nooit meer anders willen.


Een ander groot voordeel is, is dat wanneer jij veranderd, je business met je mee veranderd. Je trekt cliënten aan die op dat moment bij je passen. Zo vaar je constant op een energie en flow die bij je past. Uiteraard loop je ook tegen mensen aan die je wat minder vind maar over het algemeen leer je hier ook mee dealen. Zie hier mijn blog; hoe ga je om met de haters op jouw spirituele pad.


Ik wil je in ieder geval heel veel plezier en succes wensen op jouw reis in het bouwen van jouw Spirituele business. Het is voor mij een geweldige reis geweest en ik heb geen seconde teruggekeken en ik wens dit voor jou ook. Ik hou van wat ik doe en het helpen van anderen is een levensmissie geworden.


Veel liefs, Jessy
Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER
0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..