Hoe ontvang je die boodschappen vanuit de Spirituele wereld?

Bijgewerkt: mei 13

5 stappen die jou hierbij helpen!


Natuurlijk kan niet iedereen een Psychic, Medium of Psychic Medium worden. Maar heb jij interesse in het Mediumschap? Voel je dat je er steeds naartoe getrokken word? Vind je het enorm interessant? Dikke kans dat je er dus wel aanleg voor hebt. Het zit in je, Medium ben je al, dit word je niet, alleen moet je het naar boven zien te krijgen, je kunt het trainen en verder uitbouwen en ontwikkelen.


Maar dan komt de vraag; Hoe dan? Ik zit met iemand maar voel niets, hoor niets, schiet in de blokkade noem maar op. Mijn hoofd schiet vooral alle kanten op en ik denk aan van alles behalve aan wat ik zou moeten of kunnen ontvangen.


Voor jou is het belangrijk die ' ingang' te vinden, om tools te hebben beter te kunnen ontvangen. Hieronder heb ik voor jou 5 stappen opgeschreven die je kunnen helpen in het beter ontvangen van de boodschappen vanuit de Spirituele wereld. Of het nu is om een reading te geven of juist richting te krijgen voor je eigen leven.


1. Weet dat je je gedachten stil kunt krijgen

De eerste stap in het beter ontvangen van de boodschappen uit de spirituele wereld, is weten dat je je hoofd rustig kunt krijgen. Herkenning is een eerste goede stap. Wanneer je herkent en erkent dat je gedachten idd een loopje met je nemen dan kun je het ook aanpakken en er iets aan doen!


2. Praat tegen jezelf

Wanneer je gedachten echt alle kanten opgaan, praat er dan eens tegen. Ga eens rustig zitten en voel eens echt. Voel wat die gedachten te zeggen hebben, waarom zijn ze toch zo aanwezig? Is er soms iets wat deze gedachten je te zeggen hebben? Is er iets waar je boos over bent? Doorloop vervolgens de volgende stappen.

  • Proberen je gedachten je te herinneren aan iets wat nog gedaan moet worden? Schrijf het op een briefje, of in je telefoon. Zo kun je het eigenlijk vergeten. Zo maak je meer ruimte om te kunnen luisteren naar de boodschappen van de Spirituele wereld.

  • Voel je je ergens bezorgd of angstig over? Vertel jezelf dat het okay gaat zijn. Bedenk een worst case scenario en een plan in hoe je deze vervolgens oplost. Dikke kans dat het veel minder heftig zal voelen.

Soms moeten je gedachten gewoon even worden gehoord en aandacht krijgen om tot rust te komen.3. Begin een Journal met alles wat je voelt en ziet

Schrijf alles wat je voelt en ziet op. Welke dromen heb je? Wanneer voel je de Spirituele wereld? Welke voorgevoelens heb je bij mensen? Zo train je jezelf in het open staan en ontvangen en het vooral opmerken. Heel vaak ontvang je als Psychic boodschappen vanuit de energie van anderen, maar door ons drukke leven merken we dit niet op, of wuiven we het weg. Door deze tekenen vanuit de ongeziene wereld op te schrijven, merk je pas echt hoeveel je eigenlijk ontvangt en hoeveel van wat je voelt ook echt uitkomt. Je krijgt een overzicht en het word allemaal een stuk echter en duidelijker.


Ook geef je hiermee de Spirituele wereld een teken. Ik ben er klaar voor, ik ga met mijn gaven en talent aan de slag dus kom maar op!


4. Mediteer

Meditatie is de beste techniek om beter te ontvangen. Veel grote leraren nemen leerlingen niet eens aan voordat ze een jaar lang elke dag minstens een uur hebben gemediteerd. Dit zegt wel iets over het belang van Meditatie en het zuiver ontvangen van boodschappen vanuit de spirituele wereld. Wanneer je elke dag even mediteert, al is het maar 10 minuten, dan creëer je een gewoonte waarbij je je gedachten tot rust brengt (helemaal stil krijgen lukt nooit) en waarbij de Spirituele wereld een betere verbinding krijgt. Alsof je je telefoonlijn opschoont en gladstrijkt.


5. Adem

Onze ademhaling is een universele kracht. Wanneer we gestresst zijn ademen we hoog in onze borstkas, wanneer we slapen of rustig zijn diep vanuit onze buik. Om goed te kunnen ontvangen is het belangrijk diep en juist te ademen. Zo zorg je ervoor dat je gehele lijf letterlijk van levensenergie word voorzien. Deze levensenergie is een kracht die alles met elkaar verbind. Elke steen, elke plant, mens en dier worden gevuld met deze levensenergie. Wanneer je deze goed door je lijf laat stromen dmv je ademhaling zul je merken dat je beter kunt luisteren naar de boodschappen vanuit de ongeziene wereld, beter de energie kunt lezen van mensen en beter in verbinding kunt staan.


Zoals ik je dus al hiervoor heb verteld zijn dit een aantal manieren om beter in contact te komen met de Spirituele wereld. Uiteraard zijn er nog veel meer tools, tips en trics. Wil je eens weten of het Mediumschap iets voor jou is? Check dan nu mijn pagina voor meer informatie over mijn OMS.Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..