Hoe onderscheid je psychic boodschappen vanuit de spirituele wereld van gewone gedachten?

Bijgewerkt: mei 13

Intuïtieve en Psychic boodschappen zijn namelijk anders dan gewone gedachten. In deze blog leg ik je uit wat het verschil is en hoe je ze kunt leren onderscheiden van gewone gedachten.Zodra jouw talent als Psychic groeit zul je steeds beter in staat zijn om het verschil tussen beiden te onderscheiden. Wanneer je aan het begin staat van jouw pad kunnen allerlei soorten tips erg handig van pas komen. Vandaar dat ik deze blog voor jou schrijf.


Je linkerhersenhelft is je rationele helft. Het doet al het denken voor je en tijdens dit denken is je rechterhersenhelft bezig alle gevoelens hieromheen te verwerken. Maar er is nog een kracht aanwezig die ons helpt, namelijk ons alwetende gedeelte. Onze intuïtie. Bij de een van nature enorm krachtig en sterk aanwezig, bij de ander iets minder.


Wanneer je Psychic informatie ontvangt (zie hier mijn blog ' Ben jij een Psychic' voor meer informatie over wat een Psychic nu precies is) dan is dit intuïtieve gedeelte hard aan het werk.
Maar wat is nu een Psychic boodschap en wat is een gewone gedachte?

Informatie die je als Psychic binnenkrijgt kun je namelijk wel onderscheiden van normale gedachten. Het zijn beelden en gevoelens die je binnenkrijgt, waar geen ego aan vast zit. Het is dus zonder mening, zonder oordeel, maar het is er gewoon. Ook zijn de Psychic boodschappen zachter, natuurlijker en het voelt alsof ze zonder moeite binnendrijven. Het neutrale karakter van deze boodschappen zijn er gewoon en er is geen oordeel over.


Gewone gedachten zijn vaak veel harder maar ook duidelijker. Ze hebben regelmatig een oordeel of vinden ergens iets van. Je voelt bij Psychic boodschappen alsof ze vanuit iets hogers dan jij komen. Een hoger deel van ons.


Wanneer je begint met het geven van een reading is de start maken het belangrijkst. Je zit tegenover je client, maar je weet nog niets van deze client. Natuurlijk kun je wel al een gevoel hebben dat bepaalde vraagstukken over bijvoorbeeld een scheiding of verhuizing gaan maar duidelijkheid heb je nog niet. Het belangrijkste is hier dus beginnen met het uitspreken van dit eerste gevoel. Deze eerste gedachte. Dit zet als het ware je Psychic gedachten aan, waardoor je na dit eerste bewijs je volgende bewijs als vanzelf krijgt.

Wanneer een gedachte of gevoel Psychic binnenkomt voel je dit vanbinnen. Het voelt als het ware als een tinteling. Ook wanneer je het echt goed doet, beland je in een bepaalde flow. Wanneer je in die flow zit denk je niet na, je praat gewoon. Je Psychic gedachten komen als het ware als vanzelf binnen. Vaak zul je achteraf dan ook hele stukken vergeten zijn, omdat deze niet uit jou komen maar vanuit een hogere macht.


Hoe train je dit?

Helaas is er geen korte route naar het ontwikkelen van jouw gave. Ik noem het express ontwikkelen omdat je deze gave al in je hebt, het is alleen belangrijk je te herinneren deze te gebruiken. Als kind kon je dit waarschijnlijk al, alleen door onze maatschappij en opvoeding leren we het te onderdrukken.


Om jouw Psychic kant te ontwikkelen kan ik enkel zeggen ga oefenen oefenen oefenen. Dit kan via een opleiding, training maar ook gewoon thuis via bepaalde facebookgroepen of met bekenden. Hier kun je hulpmiddelen bij gaan gebruiken, denk aan de pendel of orakelkaarten. Maar onthoud vooral het leuk te houden. Het is jouw gave, dus jouw regels.


Ook mediteren kan hier enorm bij helpen. Mediteren maakt je hoofd rustiger en zorgt ervoor dat je beter kunt ontvangen maar je ook beter kunt openstellen voor de Spirituele wereld. Wil je eens beginnen met mediteren? Kijk hier dan eens naar een van mijn meditaties.


Meer voor jou..

Als Psychic Medium komen er regelmatig mensen op mijn pad die zich ook graag willen ontwikkelen op spiritueel maar ook persoonlijk gebied. Om deze reden ben ik gestart met mijn Medium School. Loop jij ook tegen een (spirituele) muur op en weet je niet hoe je verder kunt en je vooral verder kunt ontwikkelen? Kijk dan voor meer informatie op MediumJessyOMS. Ook ben ik een mini-video serie gestart waar ik diverse vragen beantwoord die ik in mijn praktijk en Mediumopleiding tegenkom. Kijk op mijn YouTube-kanaal voor mijn mini-serie.


Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..