Een sterkere verbinding met de spirituele wereld door de gunfactor...

Bijgewerkt: mei 13


Hieronder wil ik een stukje delen uit mijn Online Intuïtieve opleiding, over een onderwerp waar ik zelf mee te maken heb, en jullie vast ook.


Tegenwoordig zie ik steeds meer mensen op tv, op Facebook en andere social media anderen afkraken. Supermarkten zeggen ons dat we naar hen moeten komen en niet naar die andere, want die is vele malen duurder. We kraken online een ander af, want die persoon is toch wel erg stom omdat…


Ik vind dit toch zo’n ontzettend lelijke ontwikkeling. Waarom zou je alleen al achter de schermen, laat staan iemand open en bloot afkraken? Helaas komt dit niet alleen in het ‘gewone’ leven voor, maar ook binnen de medium wereld. En laten wij hier samen nu eens verandering in gaan brengen! Laten wij nu eens gaan stralen van zelfvertrouwen, waardoor het niet nodig is een ander naar beneden te halen! Laten wij nu eens aan elkaar gaan geven!

Wanneer jij in je eigen kracht staat, en een ander alles gunt, dan zul je zien dat er ook positiviteit naar jou toe komt! Ook al doet die ander dit niet direct terug.


Door die positiviteit willen de juiste mensen graag bij je zijn! Door die positiviteit vinden mensen je aardiger, leuker, en wat mooi is meegenomen, je gaat je ook lekkerder over jezelf voelen.

Je hebt het totaal niet nodig om iemand anders af te kraken of naar beneden te halen, om vervolgens jezelf beter te laten voelen. Help de mensen om je heen, en dan help je ook jezelf.Echt, geloof me, wanneer je in je eigen kracht komt te staan, zullen je toekomstige cliënten dit ook zien en herkennen, en vanzelf jou uitkiezen voor een reading. Het maakt je zoveel krachtiger en mooier en dit valt op!

Dus laten we een nieuwe beweging starten. Eentje van kracht, power en een ander ook dit licht gunnen. Laten wij de nieuwe generatie mediums zijn, die als een zon het licht overal op laten schijnen.

En je zult zien, dat de spirituele wereld juist dan nog sterker bij je doorkomt. Alleen maar win win dus!


Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium, toegepast psycholoog

en geef les in mijn Online Intuïtieve opleiding. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.

KLIK HIER26 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..