De spirituele boeken die je jouw magie teruggeven!

Bijgewerkt: mei 20

Een tijdlang was ik de magie kwijt. Ik werkte wel als coach en medium alleen mijn nuchtere blik had het overgenomen. Ik leefde voor mezelf afgescheiden van de ongeziene wereld. Dit terwijl ik wel regelmatig contact legde voor mijn cliënten.

Ik zag niet meer in hoe bijzonder het was dat de zon elke ochtend opging en elke avond weer onderging, ik genoot niet van de natuur en zag onze wereld meer als een systeem vol natuurwetten waar we aan gebonden waren. Kortom, mijn analytische psychologen-hoofd had het volledig overgenomen.

Nu is het natuurlijk helemaal niet erg om een beetje nuchter de wereld in te kijken, om, lekker Hollands, met 2 benen in de kleigrond te staan. Maar wanneer die nuchterheid ervoor zorgt dat je niet meer kunt voelen hoe bijzonder alles werkelijk is, dan kost dit je een stukje levensgeluk.

En dus ging op zoek.

Ik ging op stilte Retraite, bezocht beurzen en collega’s maar niets hielp eigenlijk mij van dit gevoel van afgescheiden zijn af.

Tot ik begon met het lezen van (goede) spirituele boeken. Ik ben een leesmonster en zo’n boek liet me helemaal opgaan in een wereld van letters. Elk boek vertelde me weer een ander verhaal waar ik helemaal in op kon gaan. Waar ik leerde hoe reïncarnatie voelde, hoe doodgaan voor sommige zielen was, hoe je jezelf kunt helen, de wonderen van de natuur en hoe je eigen energie zo belangrijk is.

Stukje bij beetje begon ik me weer verbonden te voelen. Ik begon de magie van het leven weer te zien en de cyclus van doodgaan en herboren worden niet langer als een saaie last te beschouwen maar als iets wonderbaarlijks. Ik begon weer te genieten! Te leven! Te houden van alles om mee heen.

Om deze reden wil ik graag mijn mooist gelezen boeken met je delen. Voor jou als inspiratie, als informatiebron, als belangrijk teken dat alles een is en we niet afgescheiden zijn van elkaar.De Zielenreis

De boeken van Michael Newton zijn enorm bijzonder. Hij neemt je mee op een reis waarin hij de verhalen verteld die zijn cliënten onder hypnose aan hem vertelden.


Deze verhalen gaan dan vooral over hun reïncarnatie en hoe hun leven tussen levens is. Waarom ze opnieuw geboren worden en hoe ze terugkijken op hun levens.


Echt een heel bijzonder boek, en Michael Newton heeft er nog vele geschreven. Ook heeft hij een eigen instituut en vele trainingen en workshops.


Ook hier in Nederland werken een aantal therapeuten die op zijn instituut zijn opgeleid mocht je ook eens interesse hebben in reïncarnatie therapie. Even googlen, kom je er zo bij..
Vele levens, vele meesters

De boeken van Dr Brian Weiss lijken veel op die van Michael Newton, enkel wordt er bij dit boek het leven van een client beschreven.


Hij doet dit op zo'n heerlijke, nuchtere manier waar wij erg van houden. Dit boek pak je op en leg je ook niet meer weg, het wakkert hierdoor echt je magie weer helemaal aan. Je kijkt echt met andere ogen naar alles om je heen.
Ik moest doodgaan om mezelf te genezen

Dit boek is echt een heel bijzonder boek. Anita is terminaal en sterft op een gegeven moment ook echt.


Ze legt vervolgens heel gedetailleerd uit hoe ze in de hemel terechtkwam, hoe dit voelde, wat ze beleefde en vooral, hoe ze genas van terminale kanker en hoe dit vervolgens haar hele leven heeft veranderd.


Ze helpt nu over de hele wereld mensen met haar lezingen.KI

De boeken van Hans Peter Roel zijn echt fantastisch. Hij is een geweldig schrijver, en wanneer je er doorheen zit is dit boek echt een musthave.


Het neemt je mee op reis naar Tibet en leert je de levenskracht van Ki kennen.


Er zitten praktische oefeningen bij in dit boek, zodat je zelf ook echt de energie leert kennen en toepassen.
Ik hoop dat je net zoveel aan deze boeken zult hebben als ik heb gehad. Het bracht voor mij echt een stukje magie en contact met die Ongeziene wereld terug. Ik leerde ervan en kwam echt dichter bij mezelf. Ik hoop dat het voor jou hetzelfde teweeg zal brengen.

Mijn naam is Jessy Groenewoud, ik ben een psychic medium, toegepast psycholoog, en run mijn eigen online intuïtieve opleiding. Wil je eens kijken of wij een match zijn? Klik dan op onderstaande link en ik stuur je door naar een van mijn pagina's...

Klik hier

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..