Ben jij een Psychic?

Bijgewerkt: 11 sep 2019

Heb je weleens iets gevoelt in oude gebouwen, kerken of huizen? Heb je weleens een verandering gevoelt in je slaapkamer in de nacht? Of heb je weleens de rillingen gekregen, zomaar uit het niets? Dan heb je dus misschien al eens contact gemaakt met Spirit. Zie het op de volgende manier.


Je bent op een feestje en je hebt het echt enorm naar je zin. Je bent gezellig aan het kletsen, praten en hebt die geweldige cocktail besteld als treat omdat je daar normaal nooit aan toe komt in je drukke leven. Je drankje is op zie je ineens, dus je loopt naar de keuken voor een refill. Wanneer je terug komt voelt ineens de energie anders. Er is een shift gaande geweest toen jij weg was.


Je voelt je iets minder op je plek, je voelt je ineens moe en kijkt eigenlijk een beetje op je klok of het al tijd is om naar huis te kunnen. Je voelt dat het anders is, maar je weet niet precies wat datgene nu eigenlijk is.


Is dit jou weleens overkomen? Dan wil ik je bij deze feliciteren, omdat dit betekend dat je Psychic bent. Jij hebt de gave om energie te voelen.


Wat hier gebeurde in de kamer, is dat er waarschijnlijk een argument heeft plaats gevonden terwijl jij even weg was, of is iemand geïrriteerd geraakt om iets of iemand. Deze gevoelens zijn de kamer ingeslingerd als een katapult.


Wanneer energie veranderd, stuurt het een bepaalde vibratie door de ruimte heen, zoals een geluidsgolf van bijvoorbeeld een muziekinstrument. Deze energie is wat jij voelde. Ook al is het negatieve moment allang verdwenen, de energetische natuur van het moment is nog steeds aanwezig.


Hoe deze vorm van Psychic reading nu precies werkt

Wij allemaal bestaan in zowel de energetische als in de fysieke vorm. Dit word ook wel het spirituele lichaam en het fysieke lichaam genoemd. Het spirituele lichaam is wat het ongeziene voelt en waarneemt, en het fysieke lichaam neemt het tastbare waar. Een soort van Yin-Yang in waarnemen eigenlijk.Deze gave bezitten meer mensen uiteraard, alleen de mate waarin je deze gave bezit kan verschillen, en kan ook bepalen of je andere mensen hiermee kunt helpen, of ook echt die readings kunt gaan geven. Daarbij komt het leren onderscheiden van jouw gevoelens van die van de ongeziene wereld, het leren herkennen van de soorten energie etc. wat maakt dat je een sterkere psychic reader kunt worden.


Wanneer je nog een stapje verder kunt gaan, dan kun je ook de energie van Spirit, overleden geliefden dus waarnemen. Dan ben je dus ook een Medium. Alle Mediums zijn Psychic maar niet alle Psychics zijn dus Mediums. Wat dus niet wil zeggen dat wanneer je enkel Pyschic bent, je hier niet fantastische en magische dingen mee kunt bereiken.


Maar de eerste stap op jouw pad is er dus achter komen of je energie kunt voelen, of jij dus een Psychic bent, en misschien wel een Psychic medium.


Mijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium en geef les in mijn Online Medium School. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar de pagina.


KLIK HIER

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..