Ben jij een Medium?

Bijgewerkt: mei 21

Ben jij ook zo geïnteresseerd in het Spirituele? Voel of zie je dat er meer is dan dat wat wij om ons heen daadwerkelijk zien? Loop je op een beurs en voel je in alles; dit zou ik ook zo graag willen kunnen?Maar eerst, een Medium?

Iedereen voelt wel iets. Soms is dat energie, soms voel je dat er iets staat te gebeuren maar maakt dit je ook direct een Medium? Iedereen is eigenlijk tot op zekere hoogte wel een beetje een Medium. Maar wat maakt dat jouw gave zo sterk is dat je er ook readings mee zou kunnen geven? Anderen kunt helpen of misschien wel een bedrijfje kunt starten als medium.


Overal ter wereld staan mensen steeds meer open voor het Spirituele. Het is niet meer alleen voor de hippies of voor de new age zwevers. Nee, 80% van de mensen waar ik mee werk zijn juist helemaal niet zweverig, maar juist down to earth en voelen echt dat ze meer kunnen en hier iets mee willen doen.


Maar wat zou er nu op kunnen wijzen dat jij misschien wel een Medium bent? Want het lijkt je zo leuk en interessant, maar is het ook echt iets voor jou? Ik heb hieronder een aantal punten voor je opgeschreven. Uiteraard hoef je ze niet allemaal te herkennen. Er zijn verschillende soorten Mediums met allemaal hun eigen gaven en talenten.


1. Je hebt vreemde dingen meegemaakt nadat een geliefde is overleden

Nadat iemand die je lief hebt komt te overlijden, kun je onverklaarbare dingen meemaken. Vooral dingen die je in verband kunnen brengen met jouw geliefde komen naar voren. Een geur die de overledene altijd droeg die je ineens ruikt, een voorwerp dat ineens opduikt, een licht dat aan en uit gaat op de plek waar de overledene altijd zat bijvoorbeeld, het kan van alles zijn. Dit is de ziel van de overledene die jou probeert te vertellen dat alles okee is. Wanneer jij in de gave van Medium hebt, kun je deze boodschappen gemakkelijker ontvangen en oppikken.


2. Je ziet dingen vanuit je ooghoek

Ik heb deze zelf zo vaak ervaren. Je ziet iets in je ooghoek, kijkt en het is verdwenen. Vaak schrok ik me rot hierdoor. Heb jij dit weleens gehad? Dikke kans dat jij door de sluier tussen onze werelden heen kunt kijken.


3. Je bent erg intuïtief

Mensen kunnen niet zomaar tegen je liegen, want je voelt dat er iets niet klopt. Je voelt het ook wanneer er iets niet goed is, of staat te gebeuren. Je voelt een sfeer verandering in een kamer, of wanneer mensen net ruzie hebben gehad. Je bent je er niet altijd bewust van maar je voelt zoveel meer dan een ander. Soms kan dit je ook erg vermoeid maken en vermijd je hierom grote groepen of drukke plaatsen.


4. Je hoort geluiden terwijl je helemaal alleen bent

Je hoort wanneer je wakker aan het worden bent ineens je naam roepen, of zomaar een zin. Je hoort geluiden alsof iemand de trap oploopt of andere geluiden terwijl er niemand thuis is of in de buurt. Dit kan betekenen dat je energie op kunt pikken. Deze energie kan blijven hangen op plaatsen na bepaalde gebeurtenissen of laten mensen achter. Dit zijn een soort videobeelden op een plaats en er zijn Mediums die deze videobeelden kunnen oppikken. Denk maar aan programma's als 6e zintuig plaats delict waar mediums een plaats delict bezochten en aan de hand van dingen die ze doorkregen zaken konden verhelderen of zelfs oplossen.


5. Je hebt onverklaarbare gevoelens wanneer je op bepaalde plaatsen komt

Op plaatsen met veel historische waarde heb je een sterk gevoel wat je niet kunt plaatsen. Dit kan betekenen dat je de gave van Medium bezit.


Je voelt je misschien bang of ongemakkelijk, of juist heel rustig en kalm. Misschien voel je zelfs de geschiedenis. Hetzelfde kan gebeuren wanneer je een oud voorwerp vasthoud. Dit kan allerlei gevoelens ophalen en wanneer je iets verder op je pad bent kun je hier misschien zelfs al beelden bij krijgen.


6. Je hebt een speciale band met dieren

Sommige connecties hebben geen woorden nodig. Wanneer je je sterk verbonden voelt met dieren en misschien zelfs kunt voelen wat je hond of kat voelt of wil kan dit duiden op een gave.


8. Dromen

Wanneer je je overdag bewust bent van de ongeziene wereld, dan kan het contact verder versterken tijdens je dromen. Je hebt dromen ertussen die heel duidelijk en helder zijn, je echt iets te vertellen hebben. Of misschien heb je zelfs dromen die je vertellen wat je staat te gebeuren en waarvan je later merkt dat ze ook daadwerkelijk uitkomen.


Herken jij je in een aantal van deze of misschien wel alle punten en voel je echt een drang om iets met die gave te doen? Misschien is het voor jou dan eens tijd te gaan kijken hoe jij deze talenten en gaves kunt gaan ontwikkelen. Dit kun je doen door Online te gaan oefenen, te vragen of je op vrienden of vriendinnen eens mag testen wat je kunt of een opleiding te volgen bij iemand waar jij je goed bij voelt. Welk pad je ook kiest, geniet er vooral van. Het is een mooi pad om te bewandelen, met veel magie en mooie dingen.


Veel liefs, JessyMijn naam is Jessy, en ik ben een Psychic Medium, toegepast psycholoog en geef les in mijn Online intuïtieve opleiding. Wil jij eens kijken wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan op onderstaande link, en je wordt doorgestuurd naar mijn pagina.


KLIK HIER

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..