3 mythes over het communiceren met Spirit

De mensen die mij kennen weten dat ik, ondanks mijn huidige beroep, toch een heel nuchter persoon ben. Ik ben wetenschappelijk ingesteld en vooral heel praktisch. Ik volg de wetten van de natuur en geloof in de evolutie theorie.


Ook kook ik geen kippenbotten in bouillon bij maanlicht, dans in mijn blote kont op een heldere nacht, of gooi met edelstenen en wierrook in het rond (niets mis mee als je dit wel allemaal doet overigens ;-) )


Ik hou ervan dat spiritualiteit duidelijk is uitgelegd, simpel en met niet allerlei omwegen en vage mysterieuze omschrijvingen. Dit zorgt ervoor dat ik de magie in mijn leven behoud maar ook lekker down to earth gewoon Jessy kan zijn. Om deze reden wil ik een aantal mythes die er in het spirituele wereldje rondwaren ontkrachten.


Mythe 1: Intuïtie is enkel gegeven aan bepaalde mensen met een gave. Niet iedereen heeft een psychic vermogen.

FOUT... We hebben allemaal een bepaalde hoeveelheid intuïtie gekregen tijdens onze creatie. Het is namelijk onze natuurlijke staat van zijn, intuïtief en instinctief zijn. Het is niet zo dat blondines meer toebedeeld krijgen dan brunettes bijvoorbeeld. Wanneer je incarneert in een lichaam dan heb je de Power om te weten, te voelen en om contact te leggen met de spirituele wereld.


Denk aan de oertijd. Toen we op zoek moesten naar voedsel, of op moesten letten of er wilde dieren waren. Hiervoor gebruikten wij onze intuïtie en instincten. De mate van ontwikkeling, daar zit verschil in, maar we hebben allemaal dat kanaal.


Mythe 2: Je hebt iemand anders dan jijzelf nodig om contact te leggen met een overleden geliefde.

WEDEROM FOUT... Ja, ik ben een psychic medium en leg voor mijn cliënten contact met hun overleden geliefden. Maar ook jij kunt dit. Heb je ooit aan oma gevraagd of ze misschien een teken van boven aan je kon geven en bent daarna gaan opletten op dit teken? Zo simpel is het. Alleen leef je tegenwoordig in zo'n snelle wereld, waardoor rustig stilstaan en luisteren bijna een kunst is geworden.


Uiteraard is het ook lastig omdat je net als ik een lekker nuchter stukje bezit waardoor je vaak weer in je denken schiet, of ervan uit gaat dat je het allemaal toch maar verzint. Mijn hele doel is om je te leren dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn, als je maar het lef hebt en leert vertrouwen. Daarom ben ik mijn Online intuïtieve opleiding gestart. Ik wil dat iedereen weet wat ik doe, ik ben niet specialer dan jij.Mythe 3: Je zou niet betaald moeten worden want het is een gave.

WAAAAAAAAT... Sta je bij de supermarkt met een bordje ' Medium' op en hoef je vervolgens niet te betalen voor je brood en je melk? God, Spirit of hoe je diegene die ons gemaakt heeft wil noemen heeft ons allemaal een gave, een talent gegeven. De een kan goed huizen bouwen, de ander goed voetballen, weer een ander is geweldig in websites maken. Ik weet zeker dat er niemand over een van deze mensen twijfelt en zich afvragen waarom ze geld vragen.


Wanneer je het gevoel blijft houden dat je diensten en je tijd het niet waard zijn om er geld voor te vragen, dan zul je blijven worstelen. Wanneer je ervan uitgaat dat je het waard bent, zul je zien dat het veel meer gaat lopen en stromen. Geld is energie.


Dus alsjeblieft, volg die droom, ga je ontwikkelen, JE KUNT HET! Uiteraard ligt een ieders talent op een ander gebied maar ga het uitzoeken voor jezelf en vooral, geloof in jezelf!


Mijn naam is Jessy Groenewoud, ik ben een psychic medium, toegepast psycholoog, en run mijn eigen online intuïtieve opleiding. Wil je eens kijken of wij een match zijn? Klik dan op onderstaande link en ik stuur je door naar een van mijn pagina's...

Klik hier

0 keer bekeken

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..