Contact met overleden geliefden

Onderdeel van de Online Intuïtieve opleiding 

Dag 5

Vanavond 19:00

Spirituele vrijdagavond cirkel

Afsluitende verbindingscirkel

Spirit

Spirit

Wie zijn ze, wat doen ze, en wie is jouw gids? 

Maar wat is nu precies de rol van gidsen bij het geven van een reading, en bij het maken van een mediamiek contact? Wat nu precies de rol van de gids is, bij het maken van een contact is nog niet helemaal duidelijk, er zijn wel verschillende theorieën hierover, die ik graag met je zou willen delen. Wat wel heel duidelijk en voor ons zeker zo is, is dat veel mediums hun gids(en) voelen tijdens het maken van een contact met de spirituele wereld. Zij helpen jou als medium om je voor te bereiden op het maken van een contact, elke keer weer. Vaak voel je als medium, vlak voordat je een contact maakt, dat je energie verandert. Voor mij begint dit vaak bij het schudden en leggen van de kaarten. Ik voel de energie dan echt veranderen, als een soort geladen elektriciteit. 

 

Uiteraard help je hier zelf als medium ook aan mee, maar je wordt er in grote mate ook bij geholpen door je gids(en). 

Hiernaast heb ik verschillende soorten gidsen voor je beschreven. Heb jij jouw gids al eens ontmoet? Vanavond tijdens de cirkel gaan we hier verder op in. Kom jij ook?

  • De poortwachter. Sommige mediums geloven dat er een gids is in de spirituele wereld- de poortwachter- die regelt welke overleden geliefden er door kunnen komen vanuit de spirituele wereld en welke niet. Ook zorgt deze poortwachter er dan voor wie er eerst mag komen en wie later. Die spirit met de hoogste nood mag dan als eerste.

  • Je vaste gids die je mediumschap begeleidt kan een andere gids zijn, maar misschien soms ook dezelfde. Deze gids weet hoe jij werkt als medium. het kan zijn dat je gids in grote mate meewerkt tijdens een mediamiek contact, omdat je gids je goed kent, en bepaalde zaken zelf aan jou kan doorgeven. het word je dan ingefluisterd (vooral mediums die helderhorend zijn werken zo). Het kan ook zo zijn dat je gids jou helpt wanneer er een probleem is in het contact. 

  • Bij een healing gids voel je de gids duidelijk ‘binnenkomen’. Want je voelt heel sterk hun helende energie. 

  • Bij fysiek mediumschap kun je je gids(en) heel duidelijk waarnemen, want deze spreekt door jou.

IMG_9345.PNG

Hier kun je mijn blog vinden waarin ik een aantal punten heb beschreven. 

Ben jij een Medium?

Klik op de afbeelding om direct naar het artikel te gaan. 

Kaarten

Kaarten

Helaas heb ik bij lange na niet alle onderwerpen kunnen behandelen omdat er zo enorm veel is om over te praten. Een van mijn favorieten is kaarten. 

Dus voor iedereen die wil, ik heb in onze Facebook Community een kopje aangemaakt en trek voor iedereen  die wil een dagkaart. 

Hi, ik ben Jessy

Medium, toegepast psycholoog, educator, mama en vriendin. 

Navigeer

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..