Het pad van de Mediums. Het pad dat niet altijd gemakkelijk te bewandelen is..

Onderdeel van de Online Intuïtieve opleiding 

Dag 2

Het pad van de Mediums

 

Het was ergens in Januari. Ik was net gescheiden, een scheiding die op zijn zachtst gezegd zeer onvriendelijk was verlopen. Maar ik was sterk. Want dat had ik in de loop van mijn leven wel geleerd. Een leven waarvan ik nu, op mijn 38ste weleens terugkijk en denk; jeetje dat lijken wel 4 levens ineen. Ik roep weleens gekscherend dat ik geen boek kan schrijven over mijn leven. Mensen gaan hem naar me teruggooien omdat het te ongeloofwaardig zou zijn. 

En daar zat ik dan. Voor het eerst op een beurs. Eigenlijk lichtelijk gedwongen door mijn vriendin en mentor Eva, die al jaren haar eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut en healer had. Dood nerveus maar zo blij dat ik die sprong had gemaakt. Ik stond aan het begin van mijn nieuwe avontuur. Een avontuur die mijn hele leven zou veranderen. Een avontuur waarmee ik elke dag het geluk zou vinden in kleine dingen. 

Ik raakte aan de praat met collega's. Ik merkte en merk nog steeds dat ik automatisch wordt toegetrokken naar de lieve toppers. 

Mediums

Openheid, onder al die lieve collega's. En wat mij toen opviel is op zijn zachtst gezegd bijzonder te noemen. Stuk voor stuk hadden al die toppers een verhaal. En niet zomaar een verhaal, maar een bijzonder en vaak zwaar verhaal net als het mijne. 

Ik noemde het 'Het pad van de Mediums'. Ik weet zeker, nu jij dit leest dat jouw pad net zo moeilijk is geweest en misschien nog wel moeilijker. Maar ik weet ook zeker dat het jou zoveel heeft gebracht. 

Zonder dit pad zou je je niet zo aangetrokken voelen tot het spirituele, zou je niet zo emphatisch zijn, kunnen genieten van de kleine dingen in het leven, sterk zijn en invoelend. 

Zonder dit pad zou het zeer lastig zijn jouw gave goed te ontwikkelen, en ten volste te benutten. 

Ik weet het, dit pad is niet altijd gemakkelijk, maar je hoort bij onze tribe, onze soort. Wij begrijpen je, voelen je en je hebt bij ons aan een woord genoeg. 

Welkom thuis 

IMG_2169.PNG

Wanneer je je op het spirituele pad begeeft blijft het altijd een vraagstuk.

 

Verzin ik het nu of krijg ik het echt binnen. Hiernaast heb ik een artikel voor je geschreven waarin ik het verschil aan je uitleg. 

Belangrijk is ook dat het vertrouwen mag groeien. Je leert ook niet in een dag piano spelen of voetballen. Je hebt dan ook niet direct het idee dat je het grootste talent op aarde bent. 

Klik op de afbeelding hiernaast om direct naar het artikel te gaan. 

Wanneer je dus readings geeft ben je het aan je cliënten verantwoord je ethisch te gedragen, jezelf te ontwikkelen en zo goed mogelijk in je leven te staan. Hoe kun je een ander helpen wanneer je zelf nog helemaal niet lekker zit bijvoorbeeld? Nu betekend dit uiteraard niet dat je nooit meer persoonlijke problemen kan of mag hebben of niet lekker in je vel kunt zitten bijvoorbeeld, we blijven natuurlijk allemaal mensen die allemaal nog hun eigen lessen te leren hebben. Maar belangrijk is dat je wel een basis van stabiliteit bezit zodat je readings zo schoon mogelijk kunnen zijn. 

Om op deze stabiele basis te komen is het nodig om ook echt liefde aan jezelf te leren geven. Aan jezelf te werken en goed voor jezelf te zorgen. Dit kun je eigenlijk heel praktisch oppakken. Plan voor jezelf minstens 1 x per week een moment in van zelfzorg. Doe op dit moment echt helemaal wat jij wil en waar jij van oplaadt. Volg een leuke workshop of cursus die je energie geeft en die je laat groeien. 

Wanneer je echt het spirituele pad op wil gaan ga leuke workshops volgen, volg een cursus reiki, ga leren kaarten leggen of pendelen. Maar vooral, heb plezier en ga uitzoeken waar jouw talenten liggen. Want talenten heb je zeker! 

De foto uitslag van gisteren

En? kwam je een beetje in de buurt? Of zat je ernaast. Deel het met ons op de pagina en ik voorzie je van feedback en tips. En vergeet niet, oefening baart kunst, Rome is ook niet in een dag gebouwd ;-) 

Hi, ik ben Jessy

Medium, toegepast psycholoog, educator, mama en vriendin. 

Navigeer

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..