Vind jouw magie weer terug

 

We zijn met zijn allen lekker nuchter en dat is maar goed ook. Lekker met beide benen op de grond en toch zo spirituelerig bezig zijn is natuurlijk een topcombinatie. 

Alleen die combinatie zorgt er ook voor, dat we vaak al op jonge leeftijd leren enkel met het aardse bezig te zijn. In de loop van de jaren verergert dit wat dus resulteert in je afgesloten voelen met daar waar wij allemaal vandaan komen en thuishoren. 

 

We gaan samen op avontuur...

Je twijfelt hierdoor of de spirituele wereld wel echt bestaat, of jij wel contact kunt maken of dat dit enkel is weggelegd aan een select groepje met een bijzondere gave. Je twijfelt of die bijzondere gebeurtenis zich niet enkel in je hoofd heeft afgespeeld en je vind de dood ook maar een eng iets. 

Hierdoor mis je eigenlijk gewoon de magie in je leven. Juist die verbinding voelen zorgt ervoor dat je dingen leert relativeren. Je leert dat alles tijdelijk is en dat je dingen niet zo serieus hoeft te nemen. 

Maar ook eenzaamheid zal zoveel verminderen want we zijn niet alleen. Je zult merken dat de spirituele wereld vaker contact probeert te maken met je dan je zelf voor mogelijk durft te houden. 

Maar je komt er ook achter dat ook jij een verbinding kunt maken. Het enige wat je nodig hebt is een beetje geloof. Geloof dat je het kunt. En een beetje lef. Lef om gewoon te oefenen en je uit te durven spreken. Je zult dan die verbinding ook gaan voelen. En dat is het begin van de magie. De magie die terugkomt in je leven. 

Een heel warm welkom. We gaan er een gezellige en leerzame week van maken samen! 

Onderdeel van de Online Intuïtieve opleiding 

Dag 1

IMG_9008.PNG

Belangrijk is dus goed voor jezelf zorgen, me time hebben en inspiratie krijgen...

 

 

Vandaar dat ik speciaal voor jou een lijst heb gemaakt met de boeken die mij mijn magie teruggaven, waar ik veel van heb geleerd en die me inspireerden. Kortom, lekker Spirituelerig bezig zijn! 

Klik op de afbeelding hiernaast om direct naar het artikel te gaan. 

Mijn boekenlijst..

Wat nu als je gewoon gaat doen?

En zet die eerste stap!

Nu kan ik natuurlijk heel veel praten, uitleggen en nog meer uitleggen. Maar het allerbelangrijkste zal gewoon het doen zijn! 

Hieronder heb ik een eerste opdracht voor je. Een opdracht waarbij we gaan lezen wat er onder het kleed ligt. Onder het kleed ligt een folder of magazine. Volg als eerste de meditatie die je hieronder vindt. Vervolgens volg je de stappen die ik je uitleg in de meditatie. Probeer te voelen welke kleuren erin staan, waar het voor is, misschien voel je losse steekwoorden, zie je beelden of krijg je een woord door etc. Schrijf dit zo uitgebreid mogelijk voor jezelf op, ook al heb je het gevoel dat het alleen maar onzin is.

 

Morgen geef ik je de uitslag. In de facebook groep maak ik dan een post voor je waar je kunt delen wat je hebt opgeschreven en zal ik je feedback geven. Soms denk je namelijk; er klopt niets van, maar blijk je de energie eromheen te hebben opgepikt bijv. 

Houd vooral een open mind, ga niet teveel in je denken zitten en probeer in die flow te blijven! 

Hi, ik ben Jessy

Medium, toegepast psycholoog, educator, mama en vriendin. 

Navigeer

Jessy

Jessy Groenewoud

Groenewoud

Contact

Website: MediumJessy.com

Facebook:/Mediumjessy/

Instagram: Jessygroenewoud

© 2020 by MediumJessy, Zen in Jeans.

UIteraard kun je ook onderstaand contactformulier  invullen. Ik kom dan zsm bij je terug..